Afyonkarahisar
EURO 18,3543 18,3873

Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir in bayram mesajı

3.8.2022 12:33:54   1603
Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Sevgili Seydiler  Halkı,

Pandemi koşullarında, yasaklar altında geçirdiğimiz Ramazan Bayramının ardından bu kez normalleşme koşullarında geçecek olan Kurban Bayramını karşılıyoruz.

Sosyal paylaşımın, yardımseverliğin ön plana çıktığı Kurban Bayramı, bizim şiar edindiğimiz sosyal belediyecilik ve sosyal devlet kavramının İslam dini açısından da ne kadar önem arz ettiğinin bir göstergesidir. Kurbanlarımızı, kendi çocuklarımızın sofrasına koyacağımız gibi titizlikle, sağlık koşullarına uygun ve hak geçmeyecek gönül bolluğuyla paylaşacağımız bir bayram bizim olsun.

Sosyal mesafeye, hijyen koşullarına dikkat ettiğimiz ve sevdiklerimizle bir arada geçecek sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum. Kıymetli miniklerimi gözlerinden, çok değerli büyüklerimizi ellerinden öpüyor, her bir vatandaşımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum”

Bu habere ilk yorum yapan siz olun.

Belediye Başkanımız
Hasan Hüseyin TOKDEMİR